Отбор „Мирковски“ – петкратни шампиони в предаването „Семейни войни“

От 9 до 15 април в предаването „Семейни войни” по Нова телевизия участваха отбор „Мирковски”, съставен от талантливите танцьорки от танцов клуб „Мирковско хоро” – Пацони, Нина, Минкова и Ваня, водени от капитанката Ками. Представянето им донесе на публиката много приятни емоции, изпълнени със смях и забавни моменти. Веселият отбор грабнаха титлата на петкратни победители в предаването, а в четвъртата игра „Бързи пари”, спечелиха 240 точки и познаха петте топ отговора на въпросите.

Повече за преживяването разказват самите те:

– Как се зароди идеята да участвате в „Семейни войни” и защо решихте да сте в този състав?

– Идеята се зароди случайно преди една година. В търсене на нови емоции и изживявания решихме на шега да се запишем в предаването. Ние петте бяхме единствените, които се осмелиха веднага да се впуснат в това предизвикателство наречено “Семейни войни”.

– Кой момент от предаването бе най-труден за вас и кой момент няма да забравите?

– Най-трудният момент за нас в играта беше победата в първото предаване. Ако тогава не бяхме спечелили решаващия 5-ти рунд нямаше да разберем каква емоция е “Семейни войни”. Най-вълнуващият момент за отбора беше в четвъртото предаване, когато в играта „Бързи пари”, достигнахме 200 т. и познахме петте топ отговора. Така ние спечелихме максималната сума за едно предаване – 12 000 лв. Но незабравимо изживяване за целия отбор е това, че станахме петкратни шампиони, а това не се случва често.

– Какво трябва да притежава едно семейство за да стане петкратен победител в „Семейни войни”?

– За да стане шампион един отбор, членовете му трябва да бъдат умни, с бърза мисъл, с хъс за победа, с чувство за хумор, самоирония и да умеят да работят в екип. Който е участвал само в едно предаване, все едно не е играл.  

– Какво ще направите със спечелените пари?

– „Семейни войни” не са пари. “Семейни войни” са неописуема емоция, оставаща в спомените и сърцата ни за цял живот.