Момчетата от ФК „Пирдоп” започнаха есенния полусезон с 2 победи в 3 кръга

На 18 септември, възпитаниците на треньора Красимир Пастушки от набор 2007/2008 на ФК „Пирдоп” гостуваха на стадиона в Радомир и изиграха първия си мач от есенния полусезон на Областното първенство. Момчетата се изправиха срещу отбора на ФК „Струмска слава”. Оспорваният двубой завърши с победа за нашите състезатели и впечатляващ резултат 3:7.

По време на срещата с ФК „Миньор“ Перник – студ и вятър

На 22 септември, на стадиона в Пирдоп, момчетата от набор 2007/2008 на ФК „Пирдоп” приеха своите съперници от ФК „Миньор” Перник. Въпреки неблагоприятните условия на времето, мачът бе наблюдаван от родители, приятели и гости, които подкрепяха играчите. В първото полувреме, точен за пирдопчани бе Евгени Додов – младши и отбеляза първия гол в срещата. Във второто полувреме, перничани бяха по-настоятелни на терена, а тяхната публика бе доста по-емоционална и неучтива във възгласите си. Срещата завърши с резултат в полза на гостите 1:3.

Прекрасно слънчево време съпътстваше срещата с отбора от Ботевград

На 26 септември, при коренно различни метеорологични условия, отново на стадиона в Пирдоп, нашите момчета посрещнаха връстниците си от отбора на „Козаро” Ботевград.

Главен съдия на мача беше Никола Ингилизов.

За радост на пирдопската публика, която подкрепяше футболистите си, головият резултат от срещата бе 4:0. За доброто представяне на тима помогна както екипната игра, така и трима голмайсторите Иван Чолаков, Стефано Банков и Александър Джамяров. Принос за голямата разлика имаше и защитник на гостите от Ботевград, който в стремежа си да изчисти топката в аут, я изпрати в своята врата.

В групата на областното първенство, освен ФК „Пирдоп” има още 12 отбора. Във временното класиране, нашият отбор е на 4 място, с 6 точки, от изиграни 3 срещи. На първо място е ФА „Мургаш” Елин Пелин, на второ ФК „Рилски спортист 2011” Самоков, на трето ФК „Миньор” Перник.

Тази седмица, 4 кръг, футболистите от набор 2007/2008 почиват, а на 9 октомври им предстои среща с отбора на ФК „Звездец” Горна Малина. Пожелаваме им успех!