Рок група „Хоризонт“ с концерт в община Челопеч на 22 септември

Община Челопеч ще отбележи ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ с голям концерт, за който ще се говори дълго след това! Той ще се проведе под патронажа на кмета на община Челопеч инж. Алекси Кесяков на 22 септември 2022г., на площад „Освобождение“ от 19.00ч. В него ще вземат участие и прекрасните момичета от популярната вече в цяла България Вокална група „Средногорски звън“, които тази година спечелиха „Пирин фолк“, малките сладури от вокална група „Средногорски звън – джуниър“ и танцов състав „Българче“!

Гвоздеят на вечерта и хедлайнери на концерта ще са момчетата от култовата вече българска рок банда Хоризонт, които ще забият на живо едни от най-обичаните български рок хитове на всички времена, както и емблематични свои парчета!

Техните концерти, където и да са, предизвикват голям интерес сред публиката и медиите! И както навсякъде се случва, публиката ще пее с пълно гърло, заедно с бандата, песните с които са израснали няколко поколения фенове на българският рок, защото те се знаят от всички наизуст!

Група „Хоризонт“ има вече над 4000 концерта зад гърба си на няколко континента, от самото си създаване през 1984г., 5 албума, и много богат опит на сцена с най-различна публика!

Момчетата имат впечатляващи участия и в много престижни международни фестивали! Както и издадена в САЩ собствена, авторска песен (ЩЕ ИЗБЯГАМ) от мейджъра EMI, работещ с много мега звезди като METALLICA, BLACK SABBATH, QUEEN, ELTON JOHN, MARK KNOPFLER, SHANIA TWAIN, MIKE OLDFIELD и още цяло съзвездие от световни знаменитости! Всичко това не остава незабелязано от Българска Национална Телевизия, и биографичният филм „РОК БАНДА“ е посветен именно на група „Хоризонт“.

Група „Хоризонт“ са:

Валери Славчев – китара и вокал

Валери Иванов – бас китара, вокал

Димитър Бенков – клавишни, вокал

Михаил Желев – барабани

Концерта в община Челопеч е 43-ят от Национална кампания „Изпей „Обичам те“ на български“! Той гарантирано ще остави дълготрайни спомени в сърцата на жителите на община Челопеч, както и на гостите, които ще имат удоволствието да присъстват на него, и ще се превърне в запомнящ се акцент в културният календар на общината!

Златко Златев,
координатор на Национална кампания

„Изпей „Обичам те“ на български“