Дънди Прешъс Металс Челопеч приема студенти за летен стаж

„Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и тази година ще проведе лятна стажантска програма за студенти. За да кандидатстват, студентите трябва да имат завършен 2-ри или 3-ти курс на обучение в съответната специалност. Водещо при кандидатстването е желанието за развитие, придобиването на практически опит и надграждането на знания.

Отделите, които очакват стажанти са Проучвателни дейности, Технически служби – Маркшайдери и Експлоатационно проучване, Химическа лаборатория, Финанси, Доставки и логистика, Човешки ресурси и администрация, Безопасност и здраве при работа, ИТ – Кибер сигурност, ИТ – Развитие на инфраструктурата.

Допълнителна информация и описание на дейността на съответния отдел, както и изискванията за кандидатстване, желаещите могат да открият в jobs.bg. Срокът за подаване на CV и мотивационно писмо е до 15 юни 2020 г.

От 1 юли стажантите ще подпомагат дейностите на избрания отдел, работейки съвместно с опитен и квалифициран екип на пълен работен ден. В зависимост от учебната програма на студентите и от работните ангажименти на съответния отдел, стажът може да стартира от 1 юли или 1 август.

Стажантската програма на „Дънди Прешъс Металс“ е отличен начин теоретичните знания да бъдат пренесени в практиката и да се надграждат в реални условия на труд. Благодарение на модерните технологии, с които Дружеството разполага, и специалистите в различни области, готови да споделят опита си, лятната стажантска програма успешно ще помогне на студентите в тяхното образование и по-нататъшното им професионално развитие.

За своите стажанти „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД осигурява платен стаж на срочен трудов договор, безплатен транспорт от и до София, както и в района на Средногорието, средства за храна в столовата на предприятието.

Освен полезен опит стажантите на „Дънди Прешъс Металс“ имат възможност да изживеят едно незабравимо лято, да намерят нови приятели и да увеличат опита и знанията си.

Очакваме ви! Запознайте се отблизо с мечтаната професия!

Можете да кандидатствате през сайтове за работа, на e-mail: jobs@dundeeprecious.com или на Рецепция на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД на адрес с. Челопеч, 2087.