9 години Ротари клуб Пирдоп и 2 години Ротаракт клуб Пирдоп

На 22 февруари в хотел „Макси“ във Велинград бе честван двоен Рожден ден. Ротари клуб Пирдоп отбеляза 9 години от официалното си чартиране, а Ротаракт – 2 години.

Официалната част на празника бе открита от президента на Ротари клуб Пирдоп Иван Панков, който направи кратка ретроспекция на дейността на клуба през изминалите години и пожела на ротарианците да бъдат живи и здрави, все така да работят в служба на обществото и да се множат новите идеи и проекти. 

Поздравление към присъстващите отправи и президента на Ротаракт Георги Ганчев, който подари на Иван Панков колаж със снимки от живота и дейността на младежката организация.

Тошка Чобанова – президент на Инер Уил клуб Пирдоп също поздрави рождениците и подари картина и икона, с пожелание да ги разиграят на бъдещ благотворителен търг.

В началото на вечерта ротаракторите раздадоха малки сувенири, за които бе събрана сума от над 700 лв. От тях 100 лв. бяха дарени на школата по спортни танци – Велинград, чиито танцьори подариха наслада на присъстващите с великолепните си изпълнения.

Празникът завърши с великолепна торта и с много музика и танци.

Добави коментар