Открито писмо

До
Членовете на
Мотоклуб „Средногорие“
От РК Пирдоп

ОТКРИТО ПИСМО

През една топла юнска вечер, в близост до уникалната Римска базилика от четвърти век, и под звуците на рок баладите на група „Епизод“- председателят на Мотоклуб „Средногорие“ и водещ на събитието – Владислав Симов откри вечерта на Мотосъбора с думите:
“ Този наш събор се провежда под мотото „Не на войната по пътищата!“. Нека, почетем паметта на загиналите наши братя и сестри!“
Скъпи приятели от Мотоклуба, цитирайки тези думи, Президентът на РК Пирдоп откри редовната среща на клуба, провела се на 23.06.2008г. в ресторант Борова гора. РК Пирдоп обсъди обстойно провелия се ваш събор под девиза „Не на войната по пътищата“, който е и наша програма и му даде много висока оценка. Перфектна организация, изключителен ред и чистота, никакви инциденти. Този ентусиазъм и воля за промяна към нещо ново сред младите хора, няма как да останат незабелязани. С младежи като вас, Средногорието ни може само да се гордее. Похвални са желанието и усилията, с които вие успяхте да организирате себе си, вашите семейства, вашите приятели и приятелки, вашите деца.
Скъпи приятели от Мотоклуб „Средногорие“, вие ни демонстрирахте висока култура и поведение, с което доказвате, че имате волята и силата да победите войната по пътищата, дори нещо повече – че може да промените бъдещето и облика на Средногорския район.
Без съмнение това е прозряно във вас и ръководството на община Пирдоп, което ви се довери, подкрепи и ви даде шанса да проведете този национален мотосъбор, за което ние от Ротари, сърдечно им благодарим!
Благодарим и на вас млади хора и ви уверяваме, че имате нашата подкрепа в борбата с войната по пътищата – морално и финансово! Успех!

Искрено Ваш – Ротари клуб – Пирдоп

Добави коментар