10 години Инър Уийл Клуб Пирдоп

Преди 10 години, ИУК Пирдоп, стана част от една от най-големите женски организации в света – Интернешънъл Инър Уийл. Организация, която има почти 100-годишна история, с повече от 100 000 членове, в повече от 100 държави от цял свят. Организация с представителство в ООН в Ню Йорк, Женева и Виена, жени работещи за добруването на обществото по места и в международен план, работейки за по-добър живот на жените и децата, на всички, които имат нужда от помощ и подкрепа.

Чрез работата заедно, като Приятелки, жените имат изключителен принос с личната си служба в полза на обществото. Подкрепяме международни благотворителни кампании, както и такива в своята страна и своето населено място.

Инър Уийл Клуб Пирдоп, за своите десет години е вече разпознаваемо име, много от нашите проекти са видими, но много повече са отнесени към конкретна лична съдба, кауза, подкрепа, подадена ръка в труден момент, изтрита сълза, благодарност, усмивка, вяра и надежда, че нещата ще тръгнат към по-добро. Очи, които казват много повече от „Благодаря!“, очи, които се помнят цял живот! Много приятелства, много преживяни моменти, много споделени мигове!

Всяка една от нас е оставила своя диря в десетгодишната история на клуба. Всички ние, пишем историята, нека тя да бъде стойностна и много богата на запомнящи се моменти и преживявания, на удовлетворение, което можеш да получиш само от добре свършената работа.

Честит Празник, Приятелки! И нека не угасва огънят, и нека не пресъхва жаждата за все повече и повече добротворства и приятелства!

                                                                                  Антоанета Кафеджиева, президент на ИУК-Пирдоп