1 октомври – Ден на Пенсионера

 

 

В Чавдар се проведе

 събор на пенсионерите

По инициатива на клуба на пенсионера в Чавдар и във връзка с 1 октомври – Ден на възрастните хора, на 27 септември, под патронажа на кмета на общината Пенчо Геров, в м. „Св.Петка“ се проведе събор на пенсионерите от района.
Гости на този първи по рода си празник бяха представители на „Елаците мед“ – АД , основен спонсор на събитието, „Челопеч майнинг“ – ЕАД, инж. Никола Мутафчиев, кметовете на общини и кметства,бизнесмени.
Кметът на общината Пенчо Геров пожела на присъстващите здраве, много щастие и късмет и връчи поздравителни адреси на председателите на пенсионерските клубове от общините от района. Поздравителни адреси бяха изпратени от двете минно-преработвателни предприятия. Бяха изказани поздравления от клубовете в Копривщица, Челопеч, Пирдоп и Антон.
Последва народно веселие, в което взеха участие оркестър „Пловдив“, Вероника Начева от Златица. До късно не спряха народните хора, песни, и вдигане на тостове с най-добри пожелания.
Разкошният празник бе осъществен благодарение на спонсорството на „Елаците мед“- АД, „Челопеч Майнинг“ -ЕАД, „Аурубис“- АД, „Ник По Трейд“ – ЕООД, мотоклуб „Средногорие“, Ротари Клуб Пирдоп, Любомир Лазаров, инж. Никола Мутафчиев, Марко Радунчев, Стоян Раков и др.

Добави коментар