ЧПГЧО Челопеч изпрати своя XVI випуск

abiturentichpgcho

На 24 май ЧПГЧО – Челопеч изпрати своя XVI випуск. Вълнуващото тържество за изпращане на тазгодишните абитуриенти се състоя в двора на учебното заведение, където се събраха много близки, роднини и приятели на зрелостниците. Гости на тържеството бяха кметът на община Челопеч инж. Алекси Кесяков, а от страна на Дънди Прешъс Металс Челопеч, чийто собственик е гимназията – изп. директор на компанията д-р инж. Илия Гърков и Константина Градева – директор Дирекция „Здраве, безопасност и околна среда и връзки с обществеността”.

Поздравления към зрелостниците отправи инж. Илия Гърков, който от името на компанията подари на всички завършващи билети за концерта на оперния певец Бойко Цветанов. Поздравления към „Випуск 2015” отправи и инж. Алекси Кесяков. От името на зрелостниците слово произнесе Надежда Рашева.

По традиция, всеки от абитуриент бе представен чрез хумористично стихче. „Випуск 2015” беше поздравен и от директора на гимназията Николай Кръстев, който изказа своята гордост от постигнатите успехи на випуска.

Удари и последният училищен звънец за тези млади хора. След официалното предаване на училищното знаме, един по един абитуриентите се простиха с него.

По-късно във фоайето на училището за бе даден коктейл. До късно през нощта продължиха песните и танците, финал на детското безгрижие и старт в истинския живот.

Добави коментар