Тържество за дипломирането на зрелостниците от СОУ „Св. П. Хилендарски“

diplomiSOUZl

На 29 юни в салона на читалище „Христо Смирненски“ се състоя церемонията за връчване  дипломите на зрелостниците от Випуск 2016 на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ град Златица. За празничната атмосфера в препълнения салон се погрижиха водещите Иван Андреев и Мадона Руменова. Александра Кънева и Александра Бачева зарадваха присъстващите с вълнуващи вокални изпълнения.  Постиженията на училището, презентирани от десетокласниците Светлина Ангелова и Боян Велков, предизвикаха бурни аплодисменти. Акцент в презентацията беше поставен върху приоритетните области – английски език, ИТ, бизнес образование.

Настъпи най-важният момент. Зрелостниците бяха поканени на сцената и я изпълниха с младостта и вдъхновението си.  Дипломират се всичките 21 зрелостници, шест от които с отличен успех. Изключително успешно представяне на Випуск 2016 в Държавните зрелостни изпити. Резултатите от матурата по български език и литература са сред десетте най-добри в София регион. Средният успех на матурата по география и икономика е много добър, а по английски език – отличен. Лични постижения –  пълни шестици на  Константин Балов по география и Теодор Илиев – по биология.

Нели Стефанова – директор на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ връчи дипломите за средно образование, поздрави младежите за високите резултати и им пожела да реализират мечтите си.

Добави коментар