Трети шампионат по тенис на корт в Пирдоп

IIItenisnakortpirdop

На 11 и 12 юни в спортния комплекс на Пирдоп се проведоха финалните срещи от турнира по тенис на корт, който стартира през м. май. Той се провежда за трета поредна година, а главен организатор е СОУ „С. Савов“ – Пирдоп, в лицето на преподавателя по физическо възпитание Теодор Колев, съвместно с община Пирдоп.

В надпреварата участие взеха 17 състезатели от Пирдоп, Златица, Мирково, София и Етрополе.

На 11 юни се проведоха двата полуфинални мача, а на 12 се игра мачът за трето и четвърто място, като веднага след него бе и двубоят за първото място. На трето място се класира Теодор Колев, четвърти остана Мартин Андреев. Във финалния двубой един срещу друг се изправиха двама братя. След оспорван мач, продължил над три часа с три сета, и трите свършили с тайбрек, победител на турнира по тенис на маса стана Цвятко Духлаков. Втори се нареди Ивайло Духлаков.

Купите и медалите бяха връчени от кмета на община Пирдоп Ангел Геров, който връчи на всеки участник в турнира и грамота с мисълта на треньора по ръгби Винс Ломбарди „Победата не е всичко, но волята да побеждаваш е всичко“. Той поздрави участниците и им пожела много успехи занапред. От своя страна Теодор Колев благодари на Ангел Геров за оказаната подкрепа и своевременната смяна на мрежата на тенис корта.

Добави коментар