Стоянка Балова е новият председател на БСП-Златица

BSP_ZLatica

На 15 март се състоя  Общинска конференция на БСП – Златица. Гости на събитието бяха Корнелия Нинова и Радослав Стойчев – народни представители от БСП – Лява България и Маргарита Петкова – обл. председател на БСП – София област.

Председателят на общинската организация на БСП – Златица Георги Бояджиев, направи обширен отчет на дейностите и постиженията на организацията за изминалия период.

Гласуван бе план за работа, който да се осъществи до местните избори.

Последната точка от дневния ред  бе избор на председател на общинската организация. Номинираните кандидати бяха двама – Стоянка Балова и Цветан Хаинов. Двамата имаха възможността да изложат пред делегатите на конференцията своите приоритети и виждания за развитието на организацията. След проведеното тайно гласуване, Стоянка Балова бе избрана за председател на общинската организация на БСП в Златица.

Стоянка Балова благодари за гласуваното й доверие. „Осъзнавам колко отговорна и важна е тази позиция за нашата община, още повече, че ни предстоят тежки местни избори. Отдавна съм взела живота си в собствените си ръце. Зная какво е да управляваш хора, да работиш с добър екип и да усещаш доверието, което ти гласуват всички около теб. Именно затова искам енергията и хъсът, които притежавам, да ги пренеса тук. Да работя за общината, в която живее и работи моето семейство. Да бъда полезна със знанията и упоритостта си. Какво очаквам от вас? Очаквам да ме подкрепите. Да ми се доверите и да бъдете моята вътрешна опозиция. На регулярните срещи, които ще правим, ще очаквам критики и съвети. Нека с моите знания и ентусиазъм и с вашия опит, да бъдем полезни на нашата община. Зная, че без вашата подкрепа, без подкрепата на нашите членове и симпатизанти, много трудно ще успея да постигна целите, които смятам, че БСП – Златица трябва да постигне, а именно – победа на местните избори и привличане на нови членове и симпатизанти в нашите редици” – каза в изказването си новият председател на БСП – Златица Стоянка Балова.

Добави коментар