Стартира лятната стажантска програма 2016  на Аурубис България  

 

StajantiAurubis

На 1 юли Аурубис България посрещна 29 студенти и ученици, които ще се включат в Стажантска програма 2016 на компанията. Участниците бяха посрещнати от Янка Захариева – Колева, Ръководител ,,Подбор и назначаване” и Огняна Чобанова – Специалист подбор, които ги приветстваха с „Добре дошли“.

Стажът се провежда за един, два или три месеца, като през това време всеки един от избраните участници ще има възможността да се включи в различни проекти, под ръководството на своя ментор, опитен служител от компанията.

Стажантите се запознаха с основната дейност на Аурубис България и получиха необходимата информация относно сигурността и безопасността им по време на работа. Презентация за компанията направи Виктор Хаджийски – инженер ,,Изследване и развитие”, който подробно запозна стажантите с целия процес, свързан с производството на мед и им даде ценни съвети за престоя им в предприятието.

Този ден беше едно добро начало за стажантите, които в идните месеци ще се запознаят с бизнес процесите в производствената компания и с възможности за кариерна реализация в нея, което ще им бъде от полза за бъдещото им професионално развитие.

Добави коментар