Стажантите на Аурубис България получиха своите сертификати

В края на септември, 40 ученици и студенти получиха стажантските си сертификати от Аурубис България. Церемонията се състоя в Инфоцентъра на компанията в Пирдоп.

Стажантската програма започна в началото на месец юли и даде възможност на участниците в нея да работят в различни отдели на Аурубис и да добият нови знания и умения, както и да затвърдят наученото на теория в учебния процес.

За упоритата работа и доброто представяне стажантите бяха поздравени и приветствани от Янка Захариева, ръководител отдел „Подбор и назначаване”. Тя съобщи, че трима от тях са получили предложения за работа в компанията. Стоян Алипиев, ръководител на отдел Проектиране, също изказа своите специални поздравления към завършващите. Той благодари на младежите за добре свършената работа в отдел Проектиране и Архив, и им пожела бъдещи успехи и реализация в желаната от тях сфера.

След като бяха връчени всички сертификати, поводът бе използван да бъде представена картинна изложба на една от стажантките – Василена Петканска. Тя получи цветя и аплодисменти за таланта си.

Добави коментар