Пътуване във времето

Концерт на Начално училище „Тодор Г. Влайков“ Пирдоп, Влайкови дни 2019

През своеобразно „Пътуване във времето” преведоха своята публика възпитаниците на Начално училище „Тодор Влайков” гр. Пирдоп. Концертът се състоя на 17 май, и бе част от програмата Влайкови дни 2019 и премина под знака на 85-та годишнина от създаването на учебното заведение.

На сцената се изявиха ученици от четири начални класа. Те демонстрираха своите театрални, танцувални и музикални способности. Начало на вечерта дадоха красивите мажоретки със своя тържествен марш. Присъстващите се посмяха на скечовете за модерното учене с телефони и таблети, на наливането на знания по математика през фуния, както и на сценката с бабата, която не успя да реши сложната задача и всички домашни животни се опитаха да й помогнат. Изпълнени бяха много песни, свързани с учението, а учителката Димитринка Въртанова прочете емоционално стихотворение за Пирдоп.


В края на концерта, сцената се изпълни с деца, развяващи балони с цветовете на българския трибагреник. Кметът Ангел Геров поздрави всички с прекрасното им представяне, поднесе поздравителен адрес, цветя и подарък на директора Евдокия Богданова.