Първи рок фестивал на „Корминеш“

RokFestSrednogorie2016

От 15 до 16 юли в парк „Корминеш” за първи път се проведе рок фестивал, който бе организиран от Мотоклуб „Средногорие“ и община Челопеч. Фестивалът събра много почитатели на рок музиката, както и любители на моторите. Водещ на фестивала бе запаленият рокаджия от Ямболския драматичен театър Ангел Попов.

Фестивалът започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите в терористичния акт в Ница. Отец х. Недко Бръмбаров извърши тържествен водосвет и благослови присъстващите, пожела здраве и безопасно пътуване. Официалното откриване на рок фестивала бе оповестено от кмета на община Челопеч инж. Алекси Кесяков. Той пожела успех на мотористите от мотоклуб „Средногорие” и пожела на всички да се забавляват.

През първия ден почитателите на рок музиката се насладиха на концертите на групите „Шеки бенд”, „Обратен ефект” и Hangar 42.

Втората вечер започна с концерт на рок група „Steleers”. След тях присъстващите се потопиха в една родолюбива обстановка с песните на рок група „Епизод“. Концертната програма продължи със Звезди от Ахат, заедно с музикантите от група „Аналгин”. Вечерта завърши с концерт на рок изпълнителите от „Ер Голям“, стриптийз и заря.

В края на концертната програма бяха изтеглени наградите от томболата, организирана от клуба. Раздадени бяха тениски, шапки, пет ваучера за нощувка в Черни вит. Голямата награда от томболата бе екскурзия за двама до желана от дестинация, която бе спечелена от Борислав Богданов.

През последния ден на фестивала членовете на Мотоклуб „Средногоре”, заедно със своите приятели рокаджии почистиха местността след масовото присъствие там на хора и мотори.

 

Добави коментар