Пекарна „Прованс“ отново в ТВ обектива

На 23 януари, Пекарна „Прованс” в село Чавдар се превърна в снимачна площадка. Гости на бутиковата пекарна бяха водещата на предаването „Завърналите се” Петя Кертикова и екип на телевизия България Он Еър. Телевизионната рубрика показва живота и съдбите на наши сънародници, избрали отново България за свой дом след живот в чужбина. Чрез общи познати, Петя Кертикова се запознава със собственичката на пекарната Мария Цачева. И ето ги в Чавдар. Запознават се подробно със селото, околностите, забележителностите. И остават очаровани!

На място, в работна обстановка, Мария и нейният съпруг Антон разказват пред камерите за пребиваването им в Америка и как са решили да се върнат обратно, към родния Чавдар. Споделят за своите идеи за малък семеен бизнес и за пътят, който са извървели за осъществяване на своята мечта. За живота, който водят в момента, за предизвикателствата на икономическата среда, за трудностите и удовлетворението от усмивките, които предизвикват със своята продукция не само в целия регион, но и в други населени места извън Средногорието.

Ще очакваме с нетърпение излъчването на предаването „Завърналите се”, като пожелаваме още успехи на Мария и Антон и тяхната пекарна „Прованс”!

„К”