Отчетна конференция на Дистрикт 248 Инер Уил

ineruilkonferencia

На 20 юни във гр. Видин се състоя Отчетна конференеция на Дистрикт 248 Инер Уил България, на която присъстваха 6 членки от Инер Уил клуб Пирдоп.

В нейната делова работа взеха участие по двама делегати от 23-те клуба от страната, както и членовете на Изпълнителния комитет на Дистрикт 248.

Конференцията протече при следния дневен ред: по първа точка Дистрикт Чеърмен Снежана Шопова, чрез мултимедийна презентация направи отчет на дейността на всички клубове за 2014/2015 г., която мина под мотото „Освети пътя”. Богати и изключително разнообразни са били инициативите на дамите от различните клубове, насочени към поощряване на таланти, подпомагане, приятелство и духовно общуване.

Ковчежникът на Геновева Баръмова направи финансов отчет на приходите и разходите през изминалата година.

Националният представител Нели Братоева разказа и презентира участието на нашите представителки от Дистрикт 248 на ХVІ Конвент в Копенхаген, Дания.

Вечерта, в ресторант „Мистик” в тържествена обстановка се състоя Церемонията по предаването на огърлицата и другите символи. Новият Дистрикт Чеърмен за 2015/2016 г. е Веселка Асенова от Инер Уил клуб Видин. В Изпълнителния комитет за първи път имаме и наш представител – Антоанета Кафеджиева, която ще оглавява Комисията по разширяването.

Добави коментар