ОДЗ „Дора Габе“ – Мирково – В очакване на дядо Коледа

ODZ_Mirkovo

На 15 декември децата от Първа група на ОДЗ “Д. Габе” бяха поканили много родители и гости, за да изживеят заедно няколко приятни часове и да се заредят с вълшебно предколедно настроение.
Чудесен концерт зарадва присъстващите – звучни песнички и стихотворения за дългоочакваните снежинки и още по-чакания Дядо Коледа, изпълнение на коледна мелодия от малки музиканти, танц на красивите снежинки и горските животни, зимен валс и още много вълнуващи изпълнения накараха гостите да се върнат в своето детство и аплодисментите в групата да не стихват. Последва открит урок по изобразителна дейност. Младши учител Венета Драгнева призова малките си възпитаници да покажат своите умения и да апликират коледна картичка. Всички много се постараха и изработиха чудесни коледни картички, които подариха на гостите. Но изненадите все не свършваха. Този ден беше много специален за децата, защото те представиха на своите родители и гости изцяло обновената визия на интериора на Първа група. Директорът на детското заведение Пепа Узунова изрази своята искрена благодарност към “Елаците МЕД” АД, затова че през лятото на тази година са дарили 5 000 лв. за цялостно подновяване на обзавеждането, където се отглеждат 3 и 4 годишните деца.
Тя отправи благодарност и към община Мирково за своевременно направения текущ ремонт на помещението. Когато всички работят за доброто на децата, резултатите са налице – топлина, уют и спокоен учебно-възпитателен процес за всички в ОДЗ “Д. Габе”.
Ст. учител Лачева донесе най-голяма радост – от новите игрални кътове и дидактични шкафове тя раздаде дългогочакваните подаръци, които джуджетата на Дядо Коледа бяха скрили за малчуганите. Всички присъстващи се заредихме с приятно предколедно настроение!

Училищното настоятелство на ОДЗ „Д. Габе“

Добави коментар