Новогодишно парти на ФК Средногорец 2016 – Златица

На 20 декември 2018 г. в ресторант Средногорие, гр. Златица се състоя традиционното Коледно парти на ФК Средногорец 2016 – Златица. Ресторантът беше препълнен с деца от клуба, треньори, гости, родители и фенове на отбора. Припомняме, че само за две години футболният клуб успя са привлече над седемдесет деца от цялото Средногорие да тренират най-великата игра на света. Три отбора в различни възрастови групи представят Средногорието в първенствата за деца в гр. София и в София област.

Много добър знак е, че на коледното тържество заедно с малките футболисти и техните треньори празнуваха и мъжете от ФК Мирково Ветерани, които през последните няколко срещи от областното първенство показаха голям подем в играта си.

Скъпи гости на събитието бяха кметът на община Златица Магдалена Иванова, кметът на община Мирково Цветанка Йотина, председателят на Общински съвет – Мирково, Павел Данкин, секретарят на община Златица Теодора Петрова, директорът на отдел Финанси Анна Ланкова, представители от общинската администрация на община Златица, фирми спонсори, родители, близки и други.

Асен Згуровски, председател на ФК Средногорец 2016-Златица откри събитието като поздрави всички за труда през годината, припомни накратко за постигнатите резултати през изминалия сезон и пожела на всички деца и техните семейства най-вече здраве и да се стремят към все по-големи успехи и цели. Поздравителни слова към футболистите изказаха и кметовете Магдалена Иванова и Цветанка Йотина. Беше прочетен поздравителен адрес от Кръстника на отбора – Дънди Прешъс Металс Челопеч. Поздравления имаше и от Аурубис България и Елаците Мед. Изказани бяха благодарности към десетките фирми, помагащи непрестанно този проект да се случва.

Много танци, много песни и много веселба имаше през цялото време. Специални изненади доставиха незабравима радост на всички деца от клуба.

 

ФК Средногорец 2016-Златица

Добави коментар