Награждаване на победителите от Спортните турнири на Аурубис България

От 28 май до 15 юни за поредна година се проведоха спортни турнири за служителите на „Аурубис България”. Спортните турнири преминаха под мотото „Медното сърце на България: 60 години по-късно“ и бяха организирани съвместно с КНСБ и КТ „Подкрепа”. На 15 юни, след края на футболния турнир, се състоя официалното връчване на наградите на победителите по тенис на маса, тенис на корт, белот, спортен риболов и футбол.

Във футболната надпревара, участие взеха отбори от различните дирекции. След изиграването на полуфиналните срещи в спор за трето и четвърто място, един срещу друг се изправиха отборите на Металургия и Рафинерия. Третото място си завоюваха металурзите. За първо и второ място играха Техническа дирекция и Административни дейности. Победител стана отборът на Техническа дирекция. Наградите на победителите връчи изп. директор Тим Курт. Той връчи купи и медали на първите три отбора и статуетка за голмайстор на турнира на Пламен Иванов.
В тениса на корт при жените най-добра бе Илиана Йосифова. На второ място се класира Наташа Бояджиева, а третата позиция бе заета от Радина Георгиева. При мъжете до 45 г. на първо място се класира Тодор Николов, сребърният медал отиде при Цвятко Духлаков, а на трето място бе Николай Кузманов. Златното отличие в тенис на корт за мъже над 45 години бе за Петко Марков. Втори се класира Галин Манов, а трети остана Мариян Джуранов.

Най-добра в тениса на маса тази година бе Иванка Койчева. На второ място се класира Таня Илчева, а трета остана Цонка Николова.

При мъжете в тениса на маса първото място бе заето от Делко Стаменов. Втори се класира Стоян Дурчев, а на трета позиция е Младен Божков.

Първото място в спортния турнир по белот бе завоювано от Николай Миндилов и Петьо Чолаков. На второ място се нареди двойката Маньо Чолаков и Иван Иванов, а трети останаха Светослав Ранчев и Ибрям Годо.

Най-голям улов в турнира по спортен риболов имаше Илия Велков от складово стопанство. Вторият най-добър улов бе за Георги Спасов от Рафинерия, а трети се класира Иван Иванов от Техническа дирекция.

Победителите в различните спортове получиха купи, статуетки или медали. Те бяха връчени от Димо Кирилов – директор Производство, и Теодор Дуралиев – ръководител направление Инженеринг.

Добави коментар