Наградите от конкурса за рисунка „Символите на Пирдоп“

NagradiKonkursRisunka1

На 6 август, по време на празника на община Пирдоп бяха наградени победителите в конкурса за рисунка на тема „Символите на град Пирдоп”. Той бе организиран от общинското ръководство по повод празника на града и в него бяха покани да участват всички ученици от паралелки с профил „Изкуства“ в СОУ „С. Савов“. Жури, в състав: Десислава Харалампиева, Диана Харалампиева и Чавдар Алков оцениха 11-те рисунки, участващи в конкурса.

Журито класира на първо място рисунката на Ивелина Минчева. Второто място бе за творбата на Василена Петканска, а на трето място бе класирана рисунката на Денислава Николаева, която отсъстваше. Наградите на младите художници бяха връчени от кмета на общината Ангел Геров.

NagradiKonkursRisunka

По време на празника рисунките на учениците бяха изложени на видно място и можеха да бъдат закупени от желаещите, като бяха разиграни на търг. От него бе събрана сумата от 300 лв., която бе връчена на директора на СОУ „С. Савов” Пирдоп Цвятко Четьов от кмета Ангел Геров. Средствата ще бъдат изразходвани за материали, необходими на учениците за рисуване.

Добави коментар