Милчо Минков – Машината завърши втори на зимен бревет Странджа 200

В началото на месец февруари се проведе зимен бревет Странджа 200 км. Организатори са Българската федерация по туризъм и колоездачен клуб „Сините камъни” град Сливен.

В него взе участие и колоездачът от Пирдоп, Милчо Минков – Машината, с когото ви запознахме неотдавна. Той е бил един от 30 участници, между които и две жени. Общото време за придвижване с въртене на колелото е 8 часа и 40 минути, а с почивките е общо 10 часа и 10 минути. Общите километри на бревета са 225, а денивелацията е 1800 метра. Температурата не е била повече от 6 градуса, но това не е уплашило участниците, дори напротив. В този бревет Милчо Минков завършва втори. Имал е проблеми с веригата на своя велосипед, но по щастливо стечение на обстоятелствата, има късмет да завърши успешно. Милчо ще стане част от колоездачен клуб „Верея” Стара Загора, което ще му даде възможност да участва и в други национални състезания.

Машината на Средногорието изказва искрени благодарности на своите спонсори, които го подкрепят за участието в тези надпревари и вярват в неговите сили!