Лятна занималня в Душанци

lqtnazanimalniavDushancibr34

Както обещахме в предишния брой на вестника, ще разкажем какво се случи в

Ден четвърти …

Всички ученици знаят, че с Виолета Радоева е весело и забавно, с много смях, учебни тестове по български и математика, занимателни игри и състезания премина и днешният ден. Децата показаха, че не са забравили наученото в училище бяха активни, креативни и отговаряха на всички въпроси, естествено, имаше отбор на победителите и победените, а В. Радоева, бе подготвила награди за всички.

Ден пети …

„Приятелство-приказка без край“

Наши гости и вече приятели, бяха служители от Центъра за обществена подкрепа гр. Пирдоп.

Децата се забавляваха като провокирани от въпросите, даваха най-добрите и креативни отговори. Рисуваха най-добрия си приятел, настроението си със затворени очи. По-големите разрешаваха конфликт с едно изречение, разсъждаваха върху приятните и неприятни професии и каква от тях биха упражнявали на безлюден остров, изработиха пано и детелина на приятелството.

Ден шести …

Последният ден от лятната ни занималня премина в екскурзия до гр. Копривщища с посещение на Дебеляновата къща и Аквапарка.

Ден, който любознайковците ще запомнят. Всички получиха Грамоти за участие в Лятната занималня, а децата номинираха за „Най-добър приятел на децата“ – Галя Ценова, Анета Вельова, Виолета Радоева, Веселка Кръстева, Верка Бойчева, Дияна Цветанова, Златка Груева и Радка Костадинова.

С това лятната ни занималня приключи … до нови срещи през следващото лято …

Кристина Петкова, Председател на НЧ „Светлина 1910” с. Душанци

Добави коментар