Златни пръстени за дългогодишни служители на Аурубис България

Zlatni_prysteni_Aurubis

На 3 юли в комплекс “Борова гора” – Пирдоп се проведе церемония по повод традиционното връчване на златни пръстени на служители с 20 годишен стаж в Аурубис България.

От страна на компанията присъстваха изп. директор Тим Курт, Димо Кирилов – директор „Производство“, Цвятко Николов – технически директор, и Елена Димова – директор „Човешки ресурси“.

В компанията връчването на златни пръстени е дългогодишна традиция. До сега служителите с 20 годишен стаж получаваха своите пръстени по време на фирмения празник на Аурубис. През тази година ръководството на компанията е взело решение да връчи златните пръстени на своите служители на специална церемония.

Тим Курт приветства присъстващите служители с 20 годишен стаж в Завода. Той отбеляза, че те са преминали през всички исторически промени, които са извършвани в името на компанията. Изп. директор изрази възхищение от добрата им работа и приноса им за развитието на компанията.

31 служители с 20 годишен стаж получиха фирмения си подарък от Тим Курт. Сред юбилярите бяха и седем дами, които получиха и цветя от изп. директор.

От името на наградените служители, благодарност към ръководството на компанията за оказаното внимание и гласуваното доверие, изказа Симеон Дечев. Той пожела на колегите си след 10 години, отново да се съберат в същия състав.

Церемонията приключи с коктейл и неформални разговори между ръководството на компанията и служителите.

Добави коментар