За Деня на детето – „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ дари играчки на детските градини в Чавдар, Челопеч и Златица

По случай 1 юни – деня, в който честваме децата и безгрижното им детство – „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД зарадва най-малките с подаръци.

Малчуганите от всички групи в детските градини в общините Челопеч, Чавдар и Златица получиха интересни дървени играчи, пъзели, занимателни и образователни игри, които ще им помогнат да играят заедно, да развият въображението си, фината моторика, логиката и координацията. С тези играчки „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД насърчава всички деца да се веселят заедно и да играят всеки ден.

С усмивки на лица и грейнали от любопитство очи, децата от ДГ „Ханс Кристиан Андерсен“ с. Челопеч, ДГ „Щастливо детство“ с. Чавдар, ДГ „Вяра, Надежда, Любов“ гр. Златица и ДГ „Слънце“ гр. Златица приеха новите развлекателни игри. В знак на благодарност децата рецитираха стихотворения, пяха песни и танцуваха по хореография на техните учители.

Ръководствата на детските градини благодариха за невероятния жест, за оказаната подкрепа и за това, че дружествата никога не забравят децата, грижейки се за тяхното настояще и бъдеще по един страхотен начин.

Досега не сме имали толкова хубави и полезни играчки.“ – беше най-честият коментар на учителите детските заведения. 

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ инвестират в бъдещето на регионите, където осъществяват своите дейности. Макар и през настоящата година, с оглед опазване на здравето,  компанията да не организира традиционния детски празник за децата на служителите си, ръководството инвестира в  грижа за най-малките, образование и много радост.