Елаците-Мед се включи в 12-то издание на форум „Стажове“ 2024 на ТУ-София

В два поредни дни представители на дирекция „Човешки ресурси“ на Елаците-Мед се включиха в 12-тото издание на форум „Стажове“ 2024 г. на Технически университет София.

Събитието в ТУ-София бе открито от ректора, проф. дн инж. Иван Кралов, който заяви, че изложение „Стажове“ е традиционен форум, на който работодатели се срещат със студенти и по този начин намират своите бъдещи кадри. „Обучението в университета се адаптира към изискванията на бизнеса и студентите имат възможност чрез стажове да натрупат практически знания и умения, които са предпоставка за успешна бъдеща професионална реализация“, допълни ректорът проф. Кралов.

На щанда на компанията Даниела Горанова и Диана Петрова разказваха на студентите за възможностите за участие в лятната Стажантска програма на дружеството, както и за отворените позиции за работа. С интерес младежите научиха и подробности за дейността на Елаците-Мед, като водеща минна компания в България. Част от студентите оставиха и своите автобиографии, за да кандидатстват за стаж в компанията през месеците юли, август или септември.

През втория ден, събитието се проведе във филиала на университета в гр. Пловдив, където Елаците-Мед бе сред 50-те компании, които се включиха с изложбен щанд.

„Форум Стажове“ се провежда за 12-та поредна година, като водещи компании от различни браншове представят своите стажантски програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация и провеждат на място интервюта за работа със студентите. Това е една чудесна възможност за младите хора не само да се ориентират в свободните позиции на трудовия пазар, но и да натрупат ценен опит при кандидатстването за работа и да проучат шансовете си за успешна реализация.

Подробности за участие в лятната Стажантска програма на Елаците-Мед ще откриете на следния линк: https://jobs.geotechmin.com/vazmozhnosti-za-teb/?filter_by_company=5855&search_category=&search_keywords=&search_location=