Елаците-Мед дариха играчки на децата от района

elacite-odzmirkovo
ОДЗ „Дора Габе“ Мирково

 

На 22 декември децата от детските градини в района получиха щедри подаръци от „Елаците-Мед”АД. Инициативата е на ръководството на компанията, която за шеста поредна година в навечерието на Коледа зарадва децата от ОДЗ „Д. Габе” – Мирково, ЦДГ „Щастливо детство” – Чавдар, ОДЗ „Х. Кр. Андерсен” – Челопеч, ЦДГ „Слънце” – Златица, ОДЗ „Вяра, Надежда и Любов” – Златица, ЦДГ „Евлампия Векилова“ – Копривщица.

elacite-odzzlatica
ОДЗ „Вяра, Надежда, Любов“ Златица

 

Административният директор на дружеството инж. София Торолова посети детските градини в селищата, на чиято територия компанията развива дейност и раздаде на децата многобройните пакети с играчки. Във всички детски градини децата посрещаха своя гост с възторжени песнички, очаровани от подаръците, затруднени да изберат кой от подаръците най-много им харесва. Директорите и възпитателите в детските заведения изразяваха възхищението и благодарността си от традиционната инициатива на „Елаците-Мед”АД.

elacite-odzchelopech
ОДЗ „Х. Кр. Андерсен“ Челопеч

 

Детските заведения в Етрополе също бяха посетени от представители на компанията и получиха своите коледни подаръци.

elacite-cdgzlatica
ЦДГ „Слънце“ Златица

 

Общо 11 са детските заведения, които получиха от Елаците-Мед АД играчки за Коледните и новогодишни празници. „Елаците-Мед”АД и Геотехмин ООД инвестират доброволно и подкрепят значими социално-отговорни инициативи, като по този начин допринасят за подобряване качеството на живот на обществото и за цялостно устойчиво развитие.

Добави коментар