„Дънди Прешъс Металс Челопеч“ отбеляза професионалния си празник

????????????????????????????????????

 

 

На 18 август 2016 г. служителите на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД отбелязаха професионалния си празник – Денят на миньора.

Изпълнителният директор на дружеството, д-р инж. Илия Гърков, отправи поздрав към работещите.

„Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви поздравя по случай професионалния ни празник.

Добивът и преработката на полезни изкопаеми е бизнес изпълнен с предизвикателства. Ние, работещите в тази област, имаме отговорността да осъществяваме устойчив добив, даващ възможности за развитие на местните общности, в които работим, и осигуряващ принос за развитието и растежа на икономиката на страната.

От името на ръководството на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, щастие и любов! Бъдете единни и поддържайте мир помежду си! Имайте силата, волята и упоритостта на покровителя Св. Иван Рилски в реализирането на предизвикателствата, пред които ни изправя нашата трудна и отговорна професия. Нека заедно работим за повишаване на икономическото равнище, жизнения стандарт и просперитета на България.

Честит празник!“

В духа на традицията, отец Недко освети курбан за здраве в стола на дружеството и поръси с благодат служители и гости. Усещането за празник беше допълнено от чудесното изпълнение на Маршируващите звезди от гр. Златица.

Празникът беше избран и за откриване на изцяло рекултивирана площ на територията на индустриалната площадка. Облагородена и озеленена е площ от 3810 м2. Условно разделена на три зони “Почивка“; “Център“ и “Изложба“, площта осигурява по-добър естетичен вид на един от входовете към предприятието.

 

Добави коментар