Довиждане, детска градина! Здравей, първи клас!

ОДЗ „П. и К. Чоконяни“ Пирдоп

ODZ Pirdop

На 27 май се състоя последното тържество на децата от подготвителната група на ОДЗ „Чоконяни” Пирдоп, с учителки Уляна Цанова и Симеонка Пенчева. Бъдещите първокласници за пореден път показаха пред родители и близки своите музикални, танцувални и актьорски умения, които предизвикаха бурни аплодисменти и сълзи на радост и гордост.

Директорът Дамянка Алипиева връчи на всеки удостоверение за завършена подготвителна група в детското заведение, и им пожела да бъдат здрави, да следват мечтите си и да ги сбъдват.

От своя страна, родителите изказаха своите дълбоки благодарности на двете учителки Пенчева и Цанова за доброто приятелство, за грижата и всеотдайността във възпитанието на децата през четирите години на тяхното обучение в детската градина.

ОДЗ „Вяра, Надежда, Любов“ Златица

ODZ Zlatica

На 30 май в ресторант „Средногорие” – Златица, се проведе тържество на група „Мечо пух” от ОДЗ „Вяра, Надежда, Любов”. То бе по повод завършването на учебната година на децата, които от 15 септември ще бъдат първокласници. Мотото на празника бе „Мечтите на децата летят на хвърчила”.

Преди да започне тържеството, малчуганите поднесоха цветя пред паметника на загиналите за свободата в центъра на Златица. Децата бяха поздравени от своите учителки Нели Божинова и Стилияна Мишева. С надежда за успех в училище и живота, те пуснаха в небето балони и хвърчило с желанията за бъдещите професии на децата. Тържеството продължи в ресторанта, където родителите бяха организирали празнична програма и почерпка. Преди да започне веселата част, децата от група „Мечо пух” получиха своите свидетелства за завършването на учебната година.

ЦДГ „Щастливо детство“ Чадвар

CDG Chavdar

На 31 май в салона на Читалище „Надежда” – Чавдар се състоя тържество на децата от ЦДГ „Щастливо детство”. В празника участие взеха всички деца на детското заведение. Техни гости бяха родителите и близките им. Тържеството бе изпълнено с песни, танци и стихотворения на децата. Те демонстрираха наученото през учебната година, показвайки пред публиката своите познания по български език и математика.

В края на веселия празник, децата от подготвителната група получиха удостоверение за завършване на учебната година. По повод тържеството малчуганите получиха подаръци и лакомства, а техните учителки бяха зарадвани с много цветя.

Добави коментар