Ди Би Карго България отпразнува Деня на железничаря

DB_4

На 6 август Ди Би Карго България отпразнува своя професионален празник – Деня на железничаря, за шеста поредна година. Денят на железничаря се отбелязва всяка година в първата събота на август и се е превърнал във фирмен празник за Ди Би Карго. Служители от Перник, Русе, Бургас, Стара Загора, Нова Загора, Димитровград, Свиленград и Пирдоп, заедно със своите семейства се събраха в местността Св. Петка, където любезен домакин беше Пенчо Геров, кмет на Община Чавдар.

Изпълнителният директор на Ди Би Карго България, инж. Любомир Гарчев поздрави служителите, като им пожела винаги да бъдат всеотдайни и удовлетворени, както от работата, така и от живота си, да са здрави и високо ценени като професионалисти и като хора. Поздрав към гостите отправи и кметът на Чавдар Пенчо Геров, който им благодари, че са избрали да се забавляват сред природните красоти на общината.

Децата на служителите се забавляваха с много игри на специално организираното за тях парти с аниматори, след което празничната вечер продължи с много песни и танци в компанията на невероятната певица Невелина Сараджова и диджей Драго.

Добави коментар