Деца от 10 детски градини с подаръци от Елаците-Мед

В навечерието на празниците компанията оказа подкрепа и на своите пенсионери  

Децата от ДГ „Щастливо детство“ с. Чавдар

По традиция, точно преди настъпването на коледните и новогодишни празници, Елаците-Мед, част от индустриална Група ГЕОТЕХМИН, подпомогна 10 детски градини в Етрополе и Средногорието и подкрепи над 1100 пенсионера.

Над 500 деца от четири детски градини в гр. Етрополе – ДГ ,,Еделвайс‘‘, ДГ ,,Слънчице‘‘, ДГ ,,Звънче‘‘ и Целодневна детска ясла ,,Патиланци‘‘ и от шест от общините в Средногорието – ДГ „Дора Габе“ – с. Мирково, ДГ “Щастливо детство“- с. Чавдар, ДГ „Ханс Кристиян Андерсен“ – с. Челопеч, ДГ „Слънце“- гр. Златица и филиал към ДГ „Слънце“ и ДГ „Евлампия Векилова“ – гр. Копривщица, получават играчки закупени със средства от компанията. Те ще се радват на множество образователни модули за изучаване на буквите и цифрите, любими приказни герои, кукли, плюшени животни и други очаквани и желани игри за забавления, с които децата да развиват своите умения и способности, като едновременно с това се и забавляват.

Директорите на детските заведения отправиха благодарствени думи към ръководството на Елаците-Мед, като пожелаха много здраве, щастие и благоденствие през Новата 2022-ра година.

В навечерието на Коледа ръководството на Елаците-Мед подпомогна и своите бивши служители. Над 570 пенсионери от Обогатителен и 560 от Рудодобивен комплекс получиха подарък за Коледа – парична подкрепа от компанията в знак на благодарност за дългогодишната им и отдадена работа. Те изказаха огромната си благодарност към дружеството, за жеста, и затова, че продължават да бъдат част от екипа на дружеството, дори след прекратяване на активния си трудов път, благодарение на грижите, които полага за тях ръководството на Елаците-Мед.

Инициативите са част от корпоративната социална отговорност на компанията.  Усмивките и радостта в очите на малки и големи са най-голямата награда и удовлетворение за екипа на Елаците-Мед.