Възможностите на децата са неограничени

VStefanov

Като участник по програма „Заедно в час“ и младши учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Чавдар, аз поддържам високи очаквания към моите ученици, защото вярвам, че всяко дете, независимо от пол, вяра, възраст и това къде се намира, заслужава и има право на подкрепяща среда, която го мотивира да открие личното му призвание.

Възможностите на децата са неограничени, ако вярваме в това. От нас се изисква единствено да им дадем шанс да ни го докажат.

Регионалният конкурс „Мечта за свобода“, организиран от „Елаците-Мед“ АД и „Геотехним“ ООД, дава възможност и стимулира учениците да изразят какво е свободата за тях.

Силно вярвам, че човек трябва да търси начини за самоусъвършенстване през целия си живот. Това не може да стане без да полагаме допълнително усилия, трябва да инвестираме постоянно, дългосрочно и всеки ден да се стремим да научаваме по нещо ново. В този ред на мисли съм щастлив, че има инициативи, които инвестират и в учениците ни. С нетърпение очаквам всички рисунки, съчинения, стихотворения, а защо не и фотографии от догодина.

Също така, искам да поздравя и насърча всички мои колеги да продължават в нелеката, но престижна отговорност, която имат – да осигуряват сила и свобода чрез знание.

Владимир Стефанов, учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – Чавдар

Добави коментар