Връчване на пръстени на служителите в Аурубис с 20 годишен стаж

ZlatniPrysteniAurubis

На 6 юли в Аурубис България се състоя церемония по връчването на юбилейни златни пръстени на 25 служители с 20-годишен стаж в завода в Пирдоп, от които 21 мъже и 4 жени.

На събитието присъстваха Тим Курт, изп. директор на компанията, Георги Николов, генерален секретар на „Аурубис България”, Димо Кирилов, директор Производство, Николай Неделчев, технически директор, Анелия Димова, директор „Човешки ресурси”, Мануела Тотева, ръководител „Комуникации”, служители и медии.

„Щастлив съм да видя толкова много години труд на едно място. Поздравявам ви с навършването на вашите годишнини и ви пожелавам да сте все така млади и енергични. Преглеждайки статистиката в „Човешки ресурси” установихме, че имаме доста добър баланс между възрастта и опита на нашите колеги. Честит празник на вас и вашите семейства, които ви подкрепят.” – каза още Тим Курт в приветствието си към своите колеги.

„На вас се пада отговорността да сте пазители на ценностите, на ноу-хауто на Аурубис. Да го развивате и да го предавате на хората, които постъпват на работа при нас. Благодарим ви за това, което правите и ще правите за компанията, защото това е най-ценното – хората, уменията и знанията, които сме развили тук.” – сподели Димо Кирилов пред присъстващите.

„За нас като екип е много важно да създадем условия и среда за развитие и предаване на тези натрупани ценности – знания и умения. Убедени сме, че пътят, който сме извървели в последните години е в положителната посока. Гордеем се с хора като вас и се надявам да продължаваме да вървим заедно в една посока.” – допълни на свой ред Николай Неделчев. Анелия Димова пожела на присъстващите служители и техните семейства да са здрави и да продължават да подкрепят компанията.

Изп. директор Тим Курт връчи лично на всеки един от 25-те служители с 20-годишен стаж юбилейните пръстени, върху които е инкрустиран знакът на фирмата.

Добави коментар