Аурубис подобаващо отбеляза фирмения си празник

praznikaurubis2015

На 20 юни вечерта, в местността „Св. Петка“ над Чавдар, Аурубис България отбеляза подобаващо своя фирмен празник. Сред гостите на тържеството, освен бивши и настоящи работници и служители, бяха и кметовете на общините Чавдар и Златица – Пенчо Геров и инж. Магдалена Иванова, изп. директор на „Елаците-Мед” АД инж. Добри Цветков, бизнесмени, представители на големите предприятия в района, културни и образователни дейци.

Водеща на празника бе известната телевизионна водеща Мария Силвестър. Изп. директор на компанията Тим Курт поздрави служителите и гостите на български език, като им пожела весел празник. Той благодари и на кмета на община Чавдар, Пенчо Геров, за предоставената възможност Аурубис България да празнува своя празник в красивата местност „Св. Петка”.

praznikaurubis2015-1

Поздравление към присъстващите отправи и Пенчо Геров, който изрази своето задоволство, че за поредна година Аурубис избира Чавдар за своя фирмен празник. Той заяви, че благодарение на дългите си години работа в Медодобивния комбинат е получил множество качества, които му помагат в работата му като кмет.

По случай фирмения празник до ръководството на Аурубис България са изпратени поздравителни адреси от „Асарел Медет”, „Елаците Мед”, „Дънди Прешъс Металс Челопеч’, СОУ „С. Савов”, СК „Ст. Николов” Златица и др.

Концертната програма започна с изпълнение на Ансамбъл „Средногорие”. Със свои изпълнения средногорските славеи Вероника Начева и Гергана Радунчева поздравиха празнуващите от Аурубис. На сцената се изявиха и Кристина Сарафова и формация „Фолклорно настроение”, с ръководител Цветина Грамова. Майсторство в народните танци показаха танцовите състави „Шарено хоро” и „Планински извори”. Музикалните и танцови изяви на всички певци и танцьори бяха поздравени и адмирирани от Тим Курт, който им поднесе кошници с цветя.

praznikaurubis2015-2

В празничната програма бе включено и кулинарно състезание, което се проведе под мотото „С усмивка сготви”. То бе водено от шеф Виктор Ангелов, оглавяващ журито на MasterChef България. В състезанието се включиха много смелчаци, един от който бе и Тим Курт. Те бяха разделени на три отбора, като първият отбор трябваше да приготви предястието, вторият . основното ястие, а третият – десерт. Кулинарното шоу бе с конкурсен характер, като от всеки отбор бе излъчен по един победител. Тримата победители получиха специална награда от шеф Ангелов – вечеря в ресторант „Шеф’с” в София.

praznikaurubis2015-3praznikaurubis2015-4

Участие в празника взеха и танцьорките от балета на Алекс Енева, взели участие в телевизионното шоу „Като две капки вода”. Свое концертно участие имаха и известните поп изпълнители Прея и Графа. Тържествто продължи до късно вечерта, а публиката танцуваше и се забавляваше с техните изпълнения.

 

Добави коментар