Аурубис България подкрепи годишната конференция „Човешки ресурси и бъдещето на работната сила“

 

au_1

Гост лектор бе Дейвид Улрих, един от най-добрите професионалисти в сферата на „Човешките ресурси“ и определян като гуру номер 1 в областта на мениджмънта

На 25 октомври, в София Ивент център се състоя годишната HR и мениджмънт конференция на Капитал и Кариери, под надслов HR and The Future of Work: Management Challenges („Човешки ресурси и бъдещето на работната сила“: Управленски предизвикателства). От тази година форумът разшири обхвата на темите в програмата си. Основният фокус бе върху бъдещето на работата и професиите и новите дефиниции на тези понятия.

Сред гостите на форума бе професор Дейвид Улрих, който изнесе лекция за тенденциите в работата на HR професионалистите и даде практични примери и съвети как тя може да добавя стойност към бизнеса на организацията. Той отдели време и отговори на всички въпроси, както от залата, така и получени предварително. Участието на гост-лектора се реализира благодарение на подкрепа от страна на „Аурубис България“ и „Хюлет Пакард Ентърпрайз“.

Анелия Димова, Директор „Човешки ресурси Югоизточна Европа“ на Аурубис България, бе модератор на втория панел на конференцията. Тя поздрави професор Дейвид Улрих за участието му във форума, като почерта, че не случайно той е наричан най-влиятелната личност в областта на човешките ресурси от HR Magazine. Опитът, който е споделил с участниците в конференцията, ще бъде от значителна полза за всички занимаващи се в областта на развитието на лидерството и човешките ресурси.

Целта на събитието бе да отговори на динамично променящата се реалност и да разгледа предизвикателствата, пред които мениджърите, HR специалистите и всички, които се занимават с управление на хора, се изправят всеки ден. Наред с презентациите на международни лектори, в програмата бяха предвидени и не малко казуси и примери от практиката на български компании с акцент върху иновациите.

Добави коментар