Успешна година за колоезденето в Челопеч

На 10-12.10.2008 од. в гр. Силистра се проведе Републиканско състезание по приложно колоездене между „ Отбора на звездите “ и „Отборите призьори“, т.е. Националния отбор взел участие в Европейския шампионат в гр. Любляна и отборите класирали се от първо до трето място в крайното класиране от всичките кръгове на Републиканските шампионати.
Отборът на община Челопеч имаше представители и от двете страни, в Национален отбор Стефания Стефанова и Християн Вътев и в „Отборите призьори“.
Крайно класиране на състезанието:
Първо място – отборът на гр. Силистра
Второ място – Национален отбор
Трето място – отборът на община Челопеч
Четвърто място – отборът на гр. Берковица
Индивидуално класиране Марин Терзийски от отбора на Челопеч зае трето място.
Децата получиха много отборни награди – торти, флагче, грамоти, поздравителен адрес, шапки, топки.

В гр. Силистра се извърши и тържествено закриване и награждаване на призьорите от Републикански и Европейски шампионати за 2008 състезателна година по приложно колоездене.
Наградени бяха Християн Вътев и Стефания Стефанова за участие в Европейски шампионат с диплом и парична награда.
Крайно отборно класиране:
Възраст 10-12годишни: Берковица, Челопеч и Силистра
Възраст 10-12 годишни: Силистра, Берковица и Челопеч
Децата са наградени с купи и медали .
Наградени също бяха и десетте най- добри състезатели за годината: от отбора на Челопеч това са: Генка Стефанова, Мирела Димова, Християн Вътев, Стефания Стефанова.
Също така се наградиха и десетте най- добри треньори за 2008 одина по приложно колоездене, в която класация под № 3 е Даниела Ганчева треньор на отбора ни.
Управителния съвет на съюза на българските автомобилисти, българска федерация по приложно колоездене наградиха г-жа Д. Ганчева с Диплом и мобилен апарат подсигурен от GLOBUL спонсор на приложното колоездене, но поради нейното отсъствие наградата я получи представител от община Челопеч.

Добави коментар