Спортни надпревари в община Чавдар

На 30 август в с. Чавдар бе организиран спортен празник, под надслов „Сбогом, ваканция! Здравей, мило училище!“. Традиционният празник се проведе в спортен комплекс „Чавдар“, който се намира в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Присъстваха кметът на общината Пенчо Геров, служители на ОбА – Чавдар, общински съветници, жители на селото.
Спортният ден бе организиран от община Чавдар, съвместно с читалище „Надежда“. С химна на Република България бе даден стартът на състезанията.
Младите състезатели бяха поздравени от името на Общинската администрация. С пожелание за успех стартира първият футболен двубой. Участниците във футболните мачове бяха разделени на няколко групи, според възрастта им. Спортният празник продължи през целия ден. Участниците освен във футболни мачове, мериха сили и във волейболни мачове, тенис на маса, състезание с велосипеди. Освен спортни състезания, организаторите бяха предвидили и други забавни игри и викторини, които се проведоха в читалище „Надежда“. Имаше състезания по дърпане на въже, бягане с чували, рисуване на асфалт.
За победителите в различните игри и състезания имаше награди, осигурени от община Чавдар. В края на спортния ден за децата и младежите имаше организирана дискотека.

Добави коментар