Първи VAG събор в Средногорието

От 22 до 24 август в местността Бакаджик се състоя първият по рода си VAG събор Средногорие. Такива събори се организират на много места в страната, като за читателите на вестника поясняваме, че това са сбирки на почитателите на автомобили от VAG групата – Volkswagen, Audi, Seat и Skoda.
Красимир Цветков и Петър Славов, и двамата от Златица, са главните организатори на този събор. В него се включиха около 50 участника от района и страната, собственици на различни модели от посочените марки.
Част от програмата бе връчване на различни награди – за най-красив автомобил и най-шумен автомобил, например. От участниците бяха избрани осем коли, които получиха оригинални награди – статуетки, във формата на различни автомобилни части и грамоти. Като поощрителни награди бяха тениски с надписи на събора и стикери. Наградите бяха осигурени със съдействието на спонсорите Газтрейд, Автосервиз Експрес 1 – Любомир Ангелов, Оскар Комерс – Калин Ганчев, ТОНИ – Дончо Павлов, Феникс Метал – Иван Иванов. Съдействие за провеждането на това изложение оказа и община Златица.
Организаторите споделиха своето задоволство от проведената среща, като се надяват догодина да има повече участници и тази инициатива да придобива все по-голяма популярност.

Добави коментар