Първа мащабна изява на Мотоклуб „Средногорие“

В слънчевия съботен ден на 29 март, в 11 часа около паметника на Васил Левски край Буново се събраха мотористи от цялата страна, за да вземат участие в първата мащабна изява на новорегистрирания Мотоклуб „Средногорие“. Идеята за неговото учредяване се зароди през есента на миналата година, както и желанието на местните любители на този спорт в с.Антон да бъде изградена мотописта. Горещ поддръжник на тази идея е Ротари клуб Пирдоп и лично неговият президент Стойно Стойнов, благодарение на който бе осъществена регистрацията на Клуба. Един от приоритетите в дейността на Ротари клуб Пирдоп е да работи срещу „войната по пътищата“. Ето защо в лицето на новорегистрирания мотоклуб ротарианците виждат сериозен партньор в това отношение и го подпомагат финансово. Настоящото откриване на мотосезона също бе спонсорирано от Ротари клуб Пирдоп.
Над 60 моториста преминаха по маршрута Гълъбец, Мирково, Челопеч, Златица, Пирдоп, Антон, откъдето се отправиха към Еленската базилика.
Там, сред красотата на неповторимата природа, мотористите отбелязаха началото на новия мотосезон. Те бяха благословени от отец Недко Бръмбаров, който освен младите мотористи, поръси и моторите. Курбанът бе наречен на новорегистрирания Мотоклуб „Средногорие“ и бе раздаван на всички присъстващи с пожелание за безаварийно пътуване без инциденти.

One thought on “Първа мащабна изява на Мотоклуб „Средногорие“

  1. Много добре се справиха момчетата/момичетата от мотоклуб „Средногорие“! ПП:Над 100 моториста-гости и местни уважиха откриването!БЛАГОДАРЯ..

Добави коментар