Община Златица е пред сриване

Асен Згуровски – общински съветник

В своето изложение, което Тодор Чомпалов направи, каза 90% от това, което аз исках да кажа.
Не крия, че в началото на мандата подкрепях кмета на общината. Когато положихме клетва, Нонка Каменова заяви, че няма да работи с клюки, отмъщения и т.н. Да, ама не. Разтревожен съм от факта, че общинската администрация, чийто потенциал познавам, се срина и че общинският съвет се оказва безсмислен. След няколко месеца ще се срине и общината, пълно е с дупки по улиците, няма залесяване на общинската гора, провалят се дейности.
Неправилен е начинът, по който Нонка Каменова се отнесе към ОбА, да се сменят едни хора с други. Направените промени в ОбА са крайно неподходящи. Росен Георгиев не е най-подходящото лице на мястото на Теодора Евтимова и Мария Павлова. Не бива хората да се тормозят и да се принуждават да напускат. Общинските служители не смеят нищо да ми дават, когато като общински съветник се налага да разполагам с дадена информация. Призовавам да се вземат мерки, за да продължи Златица напред.
В името на Златица, досега се стараех да подкрепям Нонка Каменова, но случилото се досега ме кара да се разгранича от нея и най-вече от нейните действия. Променям си мнението в обратна посока.
Аз гласувах тогава за най-високата заплата, в името на авторитета на кмета, но ще подкрепя предложението за нейното намаляване. Къде отидоха истинските златишки майски празници? Освен че взе 5 хил.лв., Николина Чакърдъкова бе нахранена с 300 лв., а на фронтоваците бе даден обяд едва за 250 лв. Дори един общински съветник не бе поканен, нямаше гости от „Кумерио“, от другите общини и институции, да не говорим за депутати и областен управител.
Болно ми е за Нонка Каменова. Да не забравяме, че първо сме хора, а не богоизбрани.

One thought on “Община Златица е пред сриване

  1. инспектора

    Днес се доказа, че „лицето“ Нонка Каменова е протеже на клеветническата журналистика начело с флагмана Маргарита Стефанова/Михнева,б.а.то и бившия й мъж се засрами и й отне името/.Днес 14.07.2010 г. Р.в РС Пирдоп беше осъдена Нонка и Маргарита, нищо,, че последната се опита да повлияе на съда с някакви репортажи за Георги Илиев Острев от града.
    С уважение: Защитника на Острев

Добави коментар