Нов офис на „Лев Инс“ в Пирдоп

На 6 декември, Никулден, се състоя откриването и освещаването на новия офис на Застрахователна компания „Лев Инс“ в Пирдоп. Свещенодействието извърши отец Недко Бръмбаров, в присъствието на управителката на представителния офис Нели Цветкова, роднини, близки приятели и гости. След ритуала, по традиция г-жа Цветкова лисна менче с вода пред входа на офиса с орисия за много клиенти и много работа.

Последва отваряне на бутилка с шампанско и разчупване на домашна питка с мед за здраве и късмет. Нели Цветкова получи много поздравления, подаръци и пожелания за спорен бизнес на застрахователния офис.

ЗК „Лев Инс“ и застрахователна и брокерска къща „Трезор Инс Консулт“ – Пирдоп, извършват всички видове застраховки: автокаско; сключване на гражданска отговорност; зелена карта; застраховка имущество; медицински застраховки; живот, здраве и пенсионно застраховане; лизинг и кредит; продажба на винетки. В момента в застрахователния офис се предлагат промоционални оферти при сключване на застраховките, както и бонуси към тях. Офисът се намира на ул. „Александър Батенберг“ 6 А, под спирка „Скалата“ в Пирдоп.

Александра Тодорова

Добави коментар