Ново дарение от Аурубис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 18 ноември от името на ръководството на Аурубис, България АД, Георги Николов дари на кмета на община Пирдоп – Антоанета Илиева пътнически микробус, като й връчи ключовете и документите за автомобила.
Кметът Антоанета Илиева изказа своята благодарност към Аурубис за това, че за пореден път Аурубис е откликнал към нуждите на общината. Тя каза, че след многократни разговори с ръководството на болницата е станало ясно, че автомобилът е изключително необходим, за да функционира болницата. С този микробус ще се превозват лекарите специалисти, когато пътуват от София до Пирдоп и обратно и който ще се ползва изцяло от болницата. Дарението от Аурубис е за община Пирдоп, с изричната воля на дарителя да бъде предоставен за нуждите на МБАЛ – Пирдоп.
Антоанета Илиева символично предаде ключовете за микробуса на управителя на болницата Любомир Васев и на зам управителя д-р Стоян Стоянов.
Тя използва случая, за да заяви пред присъстващия медицински персонал, че има сериозен напредък по темата с одита, който е извършил Кей Пи Ем Джи и по ангажиментите на двете страни и ако нещата се развиват по начин, че да отговарят на изискванията и на препоръките в одита, то тя е убедена в лоялността на трите предприятия. В заключение Антоанета Илиева заяви, че всички страни работят активно по това, за да може да се получи и ефективното превеждане на обещаните средства.
Антоанета Илиева честити придобивката на МБАЛ, като каза, че е убедена, че тя ще се ползва по предназначение и с грижата на добър стопанин.
Управителят на болницата – Любомир Васев благодари на дарителите, в лицето на Никола Треан и на община, както че и новата придобивката ще вдигане нивото на болницата.

Добави коментар