Нови процедури за маникюр в салон „Виктория“ Пирдоп

Маникюрът е визитната картичка на всяка уважаваща себе си жена. Изящно лакираният и добре оформен нокът е част от перфектния ни външен вид.
Фризьорски салон „Виктория“ в гр. Пирдоп, намиращ се на ул. „Георги Бенковски“ №31,/над болницата/ предлага на своите клиенти маникюр с революционна технология – GELISH, който издържа без драскотини от 2 до 3 седмици. Забравете за размазаният и наранен лак. Вече има ново поколение траен лак GELISH хибрид между гел и лак. Изглежда като лак, издържа като гел. Специално създаден за хора, на които обикновеният
лак за нокти не издържа много време, също така и за проблемни нокти – разслоени, тънки или чупливи. С помощта на GELISH, вашите нокти могат да израснат до избраната от вас дължина. Той се нанася по същия начин, както и обикновеният лак, но издържа много повече и изглежда много по-добре на нокътя. И най-важното: само за 12 минути обработка със специален отстраняващ продукт, лакът пада без следа, нежно и бързо, без пилене и вредно влияние върху ноктите ви.
Цената на услугата е 20 лв.

Благодарение на новата автентична, научно разработена и прецизно настроена L.E.D. лампа, с която салонът разполага, процедурата по нанасяне на GELISH е много кратка – вие сте готови за времето, за което се нанася обикновен лак. Лампата е специално конструирана за бързо и ефикасно изпичане на най-новия високотехнологичен траен лак GELISH, който се предлага в салон „Виктория“ в разнообразие от над 40 цвята.
Освен това, салонът за красота предлага нов продукт за удължаване на ноктите, но иновацията е, че при поставянето му нокътната плочка не се пили, при което го прави абсолютно безвреден за естествените нокти.

Резултатът?
21 дни великолепие и блясък, които пристрастяват!

Добави коментар