Новият фризьорски салон „Виктория“ предлага модерни и професионални услуги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 7 февруари, сем. Валентина и Мариан Микови събраха своите приятели, за тържественото откриване на новия фризьорски салон „Виктория“.
Той се намира на ул.„Георги Бенковси“ № 31 в Пирдоп. Помещението е едно малко бижу – не е голямо, но е функционално и е снабдено с всичко необходимо за бъдещата му дейност – фризьорство и маникюр. Интериорът е изключително приятен, разработен в сиво и английско червено. Има елегантни фризьорски стол и огледала, лежащ стол за измиване на глава, безупречно подредени стелажи с най-новите и актуални козметични продукти.
На церемонията по откриването присъстваха дамите от Инер Уил клуб Пирдоп, ротарианци и приятели на семейството.
Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет, пожелавайки на собствениците здраве и много клиенти. По традиция бе разчупена питка и бе поднесена на гостите с мед.
Съпругата Валя, която ще работи в салона, лисна менче с вода.
За всички гости на тържеството домакините дадоха изискан коктейл

Валентина Микова е завършила специализиран фризьорски курс в София при Венета Игнатова, която стана коафьор на годината. Тя сподели, че от много години е искала да завърши такъв курс и е мечтала да отвори собствен фризьорски салон, но винаги е имала много страх дали ще се справи със самата работа. Но сега, след като е получила сериозна подготовка и квалификация, смята, че вече е готова да започне. Запозната е с новите тенденции във фризьорството. Курсът е проведен в традициите и изискванията на световната френска фирма L’ Oreal и салонът на Валя е зареден само със стилизиращите продукти на тази фирма – продукти за поддръжка на косата, балсами, лакове, пяна, маски и др.
Валя твърдо е убедена, че няма да спре с обучението в тази област, тъй като непрекъснато изникват нови неща, на които човек може да се научи. Предстои й да завърши курс и за официални прически, което е последното ниво при такъв вид обучение. Очаква да намери подходяща партньорка – маникюристка.
Салонът ще работи всеки делничен ден от 9.00 ч. до 19.00 ч., а в събота и неделя с предварително записване на тел. 0887 714 115

Добави коментар