Нагла кражба

На 28 срещу 29 юни, в питейно заведение в Пирдоп е откраднато портмонето с лични документи и кредитни карти на П. Д. от София. В последствие, извършителят е изтеглил неправомерно от посттерминални устройства в гр. Златица последователно суми, на обща стойност 2 450 лв. от едната карта. След като собственичката на документите открива, че е ограбена, веднага се обажда на органите на съответната банка за блокиране на банковите сметки, но сумата вече е била изтеглена. В портмонето е имало също така пари в брой, френска кредитна карта и френска здравна карта. Веднага е подадена жалба в полицията за откраднати лични документи, както и жалба в банката за неправомерно извършени банкови транзакции, което е наказуемо според закона.
Предстои да бъде извършено полицейско разследване на камерите на банковите автомати, откъдето са били изтеглени сумите. Потърпевшата ще заведе дело срещу неизвестен извършител за неправомерно присвояване на парични средства
Умоляват се гражданите, ако имат информация по случая да се обърнат към полицейско управление – гр. Златица, в редакцията на в. Камбана, или на моб. телефон 0878 956 414. За информация, която може да помогне да се открие извършителя на престъплението е обявено възнаграждение.

Добави коментар