Малките тенисисти – с големи амбиции!

По случай 3 март и 130 години от Освобождението на България от турско робство, на 2 март се проведе турнир по тенис на маса за деца до 12 години и деца от 12 до 15 години.
Той бе организиран от Спортен клуб „Чая“, Асеновград. В турнира взеха участие състезатели от Пловдив, Панагюрище, Димитровград и Пирдоп.
Треньори на нашите състезатели са Йордан Лазаров и Лукан Брайнов. От пирдопския отбор участие в турнира взеха Павлин Михов, Борислава Лазарова, Ваня Брайнова, Петя Караиванова и Николай Койчев.
Във възрастовата група до 12 години Борислава Лазарова е втора, а Павлин Михов е пръв. Ваня Брайнова се състезаваше с по-големите и също се представи отлично. Въпреки че Петя Караиванова и Николай Койчев тренират съвсем от скоро, те също се представиха достойно.
Децата в отбора по тенис на маса тренират от половин година, но вече имат своите добри представяния и победи. От един месец има ново попълнение – още 15 нови малки състезатели от ІІ до ІV клас.
На 7 и 8 март им предстоят състезания в Панагюрище, а следващите събота и неделя – в Чепеларе, където ще участват на зонално състезание. Малките тенисисти са изпълнени с голям ентусиазъм и дават големи надежди.