Конкурс „Сърце под моето сърце“

 

 

 

Скъпи приятели и съмишленици,
Сдружение „Зачатие” има удоволствието да съобщи, че организира конкурс за лична история, свързана с борбата ни със стерилитета под мотото “Сърце под моето сърце”. Могат да участват всички, които все още се борят да сбъднат своята мечта, независимо дали са членове на сдружението, в България или зад граница.
   
В журито ще има както представител на Сдружение Зачатие, така и репродуктивни специалисти.

Разкажете ни за Вашата мечта, опишете ни какви чувства ви връхлитат, докато се борите да затупти сърчице под вашето сърце, покажете на всички колко красота има в желанието да пребориш стерилитета и да създадеш дете…
Целта на конкурса е да се даде надежда и кураж на жени със сходни проблеми и да се разкрият емоционалните преживявания на жените, изправени пред това изпитание.

Участниците в конкурса могат да са анонимни и да се представят под псевдоним, като се изисква единствено e-mail за обратна връзка, който ще се ползва само за информиране на участника за резултатите от конкурса.
Историите могат да се изпращат на e-mail: konkurs@zachatie.org.

Срокът за получаване на историите е до 25 май 2008 на e-mail: konkurs@zachatie.org.

Обемът на текстовете трябва да бъде до две стандартни страници А4.

Резултатите ще бъдат обявени на сайта на сдружението www.zachatie.org  до 1 юни 2008.

Наградата за първо място е субсидиране за лечение на стерилитета в семейството. Размерът на финансовата помощ ще е 1500 лв. Те ще бъдат предоставени на победителя под формата на ваучър, който може да бъде изразходван в рамките на една календарна година.

Трите най-добри истории ще бъдат публикувани в сайта на сдружението и в избрани партньорски медии.

Конкурсът е част от ежегодната ни иницитива Ден на репродуктивното здраве. Празникът на Сдружение Зачатие ще се проведе за трета поредна година и е с амбицията да се превърне в традиционна среща между пациенти и утвърдени лекари в областта на стерилитета.
Тази година домакин на събитието ще бъде Стара Загора на 14 юни. Форматът на инициативата е изключително удачен, защото предоставя едновременно възможност както за пациентите да получат безплатни консултации, така и за репродуктивните специалисти да представят пред аудитория най-новите си постижения.

Новото тази година е, че Сдружение Зачатие, освен конкурс за лична история, ще организира специално за членовете си томбола с награден фонд, предвиден за безвъзмездно финансово подпомагане на лечението на няколко семейства. Очаквайте скоро подробности за размера на субсидирането и документите за кандидатстване.

Сдружение Зачатие
www.zachatie.org