Каратистите от Пирдоп с 11 медала от състезание в Червен Бряг

На 16 март в Червен бряг се проведе републикански турнир по карате. Възрастовите категории, които взеха участие бяха деца, младша и старша възраст. Клубът по източни бойни изкуства „Френдшип“ Пирдоп участва в турнира със седем състезателя. Състезанието бе първо за годината.

Във възрастовата група на Цветомира Чикова нямаше други състезатели и автоматично й бе присъден златен медал. Разрешено й бе да играе с по-големите и се представи сравнително добре. Валентин Атанасов спечели сребърен медал на макевара, а на ката – бронзов медал. Йоан Марков на ката и кумите взе сребърен медал, а на макевара – бронз. Добри Димитров на ката взе бронзов медал, а на кумите спечели сребърен. Василен Генчев за първи път участва в турнир, като завоюва бронзов медал на ката. Айлин Бобева спечели златен медал на ката, а на кумите остана трета.

Треньорът на каратистите изказва благодарности на родителите на децата за оказаната подкрепа за участието в турнира. В момента Ресми Бобев заедно с дъщеря си Айлин се подготвят за престижно състезание в Турция, което ще се проведе на 22 и 23 март. 

Добави коментар