КНСБ към „Елаците-Мед“ АД организира спортни турнири

 

По случай Деня на миньора на 14 август синдикалният комитет на КНСБ при „Елаците-Мед“ АД организира спортен празник, който се проведе на стадиона в село Мирково. Гости на празника бяха Даниела Теофанова – директор „Връзки с обществеността“ в компанията и Стоян Ралчев – председател на синдикалния комитет на КНСБ в дружеството.

В празника бе включен турнир по футбол, състезания по теглене на въже, дартс, вдигане на пудувки и гирички, канадска борба, бягане в чували. Единствено във футбола липсваше отборно или индивидуално участие на жени. Всеки желаещ можеше да се включи в спортните дисциплини, независимо дали е работник в предприятието. 

Футболният турнир бе спечелен от отбора на МФЦ, който за награда получи 300 лв. Отборът на цех ССТ бе пръв в състезанието по теглене на въже за мъже, сборният състав на жените от „Елаците-Мед“ спечели при жените. Станислав Танев и Пенка Ивтиминова се наредиха на първо място в надпреварата по забиване на стрелички в мишена (дартс). Иван Ничев завоюва първото място при вдигането на пудовки, с впечатляващ резултат от 70 вдигания. При вдигането на гирички победителка бе Атанаска Владимирова. Алекси Текерлеков бе най-силният участник в канадската борба, а при жените първа бе Татяна Кънчева. Мартин Димитров и Атанаска Владимирова бяха най-бързи в индивидуалното състезание по бягане с чували.

Печелившите бяха наградени от Стоян Ралчев, а паричните наградите бяха осигурени от ръководството на „Елаците – Мед“ АД.

За всеки уважил спортният празник пищна трапеза, осигурена от синдикалния комитет на КНСБ при компанията.

Добави коментар